11.21.2008


Pictures: asos.com

More bling. Asos is having 20% off on selected items this week, and I found these Disney Couture by Kidada Jones-rings! Who wouldn't love having a loaded treasure chest or Cinderella's castle on their finger? Ah, I'm such a girl, but I love it.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va kul att du haj på att läsa, är det siestan som spökar? Det ser vi framemot. Jag tycker personligen att det är grymt bra att du är självständig, det gör att du kan blogga om annat än bara kläder! Du är den ända renodlade modebloggaren jag orkar vila ögonen på. Du är bättre än Devote. Keep it up! Jo det har folk säkert, men ingen på min msnlista har twitter iaf (sagt i en barnrumperöst). Haha eller hur? Du kan ju länka den till mobilen, så i teorin kan du berätta att du äter en knäckemacka på dass (vilket är sjukt underskattat för då hamnar smulorna där de ska!)

Jag saknar dig med, jag vet inte om jag kan tala för Linus, han är kuckjackdålig (kukjack efter den autistiske pojken i bäckfilmen med samma namn) på att svara på kommentarer!

Självfallet ska Per ha en klick om klicktomten är på biblan! Kul att han gillade det. There is a lot more where that came from!