10.06.2009

Först ut på önskelistan (#1)



Bilder: fragrantica.com

För nu är det väl jul snart, så det är ju bäst att börja önska? Viktor & Rolf ska i månaden lansera sin nya parfym Eau Mega. Eftersom jag ä l s k a r Flowerbomb (jag vet att jag inte är den enda...) så är jag supertaggad! Och kolla på flaskan! Man trycker på V&R-stämpeln, ni vet som på farmors parfymflaskor? Dör. Sen läser jag beskrivningen:

"Fresh and energizing, Eau Mega is a scent mixing violet leaves, basil, pear, jasmine and lemon. The light touches of cedar and musk fragrances add a very modern and cozy twist to it..."

Eh? Vadå alla mina favoritdofter in one? (Förutom violblad kanske, för det vet jag inte riktigt hur det doftar...) Men basilika, päron, citron och jasmin? Hello!!! (Jag har f.ö. en crazy hang-up på att mina parfymer ska innehålla jasmin. Behöver jag vidareutveckla varför, haha?) Och sen bara slår de till på cederträ och musk som kanske är de bästa parfymingredienserna of all time. I DIE. Som om det inte vore nog läser jag nu på en annan hemsida att den tydligen ska innehålla pion också! PION!!! Min allra mesta favoritblomdoft (efter jasmin, såklart)!!! Får jag använda fler utropstecken?! JA DET FÅR JAG, FÖR VET NI VAD: på V&R's egen hemsida står det att den innehåller sandalwood OCKSÅ! OCH "AN AQUATIC BREEZE"!!! Alla som känner mig förstår varför jag håller på att hoppa ur strumporna just nu -vatten är nämligen det bästa och coolaste jag vet. Nu måste jag ta ett ögonblick att lugna ner mig.

[PAUS]

Jag har faktiskt jobbat hårt på att utveckla min egen parfymidentitet, för jag tycker att det låter så coolt när folk vet precis vilka specifika dofter de gillar. Jag har alltid haft ett halvkasst luktsinne, men nu har jag minsann övat! Coco Chanel sa ju att en kvinna utan parfym inte har någon framtid. Så där vill man ju inte hamna... Det här känns som min reward. Hoppas nu att den doftar gott, så att jag inte behöver bli besviken. Fräsch, modern och mysig känns precis som det komplement jag söker till min parfymsamling som mest är galen, blommig, fruktig och party. Åh, jag längtar!

Till kampanjen har de såklart valt en av mina favoriter, Raquel Zimmermann. Som står som en guldig amazon mitt i New York. OK. Enough now.

I have great expectations for Viktor & Rolf's new perfume Eau Mega! It seems to include all my favourite fragrances wrapped in one... I'm stoked!!!

Inga kommentarer: