2.11.2010

OH MY STARS!

IMG_9283
Hade flätat ena sidan av håret... syns kanske inte, men jag ville påpeka det!

IMG_9297
I turnébussen hittade vi Obama-nalle och magnetisk dress up doll (skymtar i bakgrunden)

IMG_9298x
Enda vettiga konsertbilden...

IMG_9304
... resten såg ut så här ungefär. Min lillkamera är inte vad den brukade vara.

Så, igår begav vi oss till Stockholm med förhoppningen att få gå på Talib Kwelis konsert på Göta Källare. Efter att vakterna inte funnit våra namn på listan var det tre lite modfällda tjejer som parkerade sig inne på McDonalds och försökte strukturera om planerna. Sen kom det: smset som sa hang in there! Tre minuter senare kunde vi glida förbi vakterna ("payback iz a bitch!") och bli serverade varsitt rosa plastkort. In backstage i vardagsrummet med tillhörande kontor, där arrangörerna sett till att kravlistan följdes: Gott & Blandat, frukt, juice, Jack Daniels, Grey Goose, Gainomax chokladmjölk (?), Heinekken i mängder, pappersservetter och en kandelaber. Efter att ha tänt de levande ljusen och godkänt rummet begav vi oss till turnébussen för att sitta där och hänga en stund. Vi fick först sällskap av J-Ro (som faktiskt har bott i Malmö ett bra tag, så vi är ju praktiskt taget släkt...) och bara en stund senare steppade han in: mannen, myten... världens mest fantastiske... Talib Kweli! Så surrealistiskt att det inte finns ord. Ändå hade jag kunnat babbla på hur länge som helst utan att lyckas få er som inte förstår att förstå hur jävla STORT DET VAR. Sick. (Andningspaus.)

Well, vad ska jag säga mer då? Vi tog sällskap ut mot scenen, blev infösta i publikhavet av några mobbningssugna vakter, upplevde en sjukt bra show och sen drog vi tillbaks in till vardagsrummet för en minst sagt dramatisk avslutning på kvällen. Önskar att jag hade haft mer bilder, men det blev inte riktigt läge om man säger så... Allt jag vågade knäppa var en spegelbild på backstage-toaletten, men det får räcka som I was here-statement. Shit vilken sinnessjuk kväll.

We had the opportunity to hang out backstage at the Talib Kweli-concert in Stockholm yesterday. What can I say? Insane on so many levels!!!

1 kommentar:

Little Peaché sa...

sv: modevisningen var jätterolig. det var så himla kul att få uppleva det för första gången!
supermäktigt!