8.23.2009

Lembang, 30 maj (dagen)

IMG_5278

IMG_5280

IMG_5291

IMG_5295

IMG_5298

IMG_5311

IMG_5323

IMG_5341

IMG_5343

IMG_5352

Innan jag börjar på Brasilien har jag ju faktiskt sista etappen på Indonesien-resan kvar. Vi kan kalla det le grand finale. (Och mig världens segaste bloggare. Förlåt.)

Det slutgiltiga målet på vår resa var som sagt att fira min fasters bröllop med en försenad bröllopsfest i två delar. Vi begav oss upp i bergen utanför Bandung till en fantastiskt fin liten stugby belägen en sådär perfekt halvtimmesbilresa upp och ner för skumpiga sluttningar från platsen där festen hölls. På dagen var det mottagning för familjemedlemmar som kom i busslaster från Jakarta. Mat fanns i överflöd, men gick åt lika snabbt ändå. Överallt fanns dekorationer med fotografier från den "riktiga" bröllopsceremonin och festen på Bali, bland annat ett fantastiskt polaroid-träd. Det minglades, åts och alla ville fotograferas tillsammans med brudparet. Barnen var ock kanske mest intresserade av att leka med kycklingarna som sprang fritt på gården.

At my aunties wedding reception in Lembang! In the photos you can see the happy couple, my grandfather, my uncle and his wife and my grandfather's oldest sister. It was such a lovely day...

Inga kommentarer: